Macaroane cu fasole verde si branza

Categorie: Mancare gatita
Specific: italian
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 8
Calorii: 200 cal.
Dieta: Regim lactovegetarian

Ingrediente:

    500 g fasole verde
    sare
    400 g tortiglioni (macaroane scurte),
    500 g rosii, 150 g sunculita afumata,
    2 linguri ulei
    1 lingura patrunjel verde tocat
    1/8 l concentrat de legume (Knorr + apa)
    piper
    200 g telemea putin sarata.

Mod de preparare:
Se spala fasolea, se curata, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa (multa) cu sare. In aceeasi apa se fierb si pastele (conform indicatiilor de pe ambalaj). In apa in care fierb macaroanele, se introduc cateva secunde si rosiile (fara codite), apoi se scot, se curata de pielita si se taie marunt. – Slaninuta taiata fasii se prajeste in uleiul incins, pana ce devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si zeama de zarzavat. Se gusta de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. – Se scurg bine pastele si fasolea, se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper.
POFTA BUNA!

Sursa:gustos.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: