Time to Say Goodbye

dubai fountain

Inginerii din Dubai au terminat lucrarile la o fantana demna de Cartea Recordurilor, aceasta avand un jet de apa mai inalt decat o cladire de 50 de etaje.

Amplasata pe lacul Burj din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume la ora actuala, fantana are 275 m lungime si este formata din cinci cercuri de marimi diferite si doua arcuri centrale.

Mohamed Ali Alabbar, seful companiei dezvoltatoare Emaar Propreties, a spus ca fantana este cu 25% mai mare decat rivala sa de la Hotel Belagio, din Las Vegas, si prezice ca fantana din Dubai va atrage peste 10 milioane de vizitatori pe an.

„Fantana din lacul Burj Dubai este mai mult decat un spectacol vizual, care se adauga esteticii centrului din Burj Dubai”, a mai declarat Ali Alabbar.

Fantana din Dubai va efectua in fiecare zi un program special, pe un repertoriu ales cu grija: melodii de top din lemea araba, dar si piesa „Time to say Goodbay” (Con te partiro ) ce poarta semnatura tenorului de renume mondial, Andreea Boceli.
Fantana din Dubai este prevazuta cu peste 6.600 de becuri si 25 de proiectoare de lumina de culori diferite, care creaza peste 1.000 de imagini abstracte.
Fasciculul de lumina cu care este prevazuta fantana se vede la peste 20 de mile departare fiind vizibil chiar si din spatiu.

Sursa stire:Apropo.ro

Sursa video:youtube(kabasco)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: