Remediu Feng Shui pentru anul 2010

Anul Tigrului de Metal (14 Februarie 2010 – 2 Februarie 2011) aduce de obicei schimbari importante si evenimente neasteptate. In anul Tigrului sunt favorizate persoanele curajoase, capabile sa se adapteze usor la schimbari.

Anul 2010 fiind un an de Metal, sunt stimulate actiunile bine gandite si eficiente.

In concluzie, anul Tigrului 2010 poate aduce progres in stiinta si tehnologie, dar si in plan social-politic si in domeniul finantelor.

Sfaturi pentru anul Tigrului: Nu uitati sa va mai si menajati, iar cu banii incercati sa fiti mai cumpatat si sa puneti deoparte, pentru zile negre!

In cultura chineza tigrul este simbolul puterii si fortei, al curajului si tenacitatii. Sunt considerati protectorii impotriva spiritelor rele.Tigrul mai reprezinta cea de-a treia zodie in zodiacul chinezesc, cei nascuti in anul tigrului sunt considerati curajosi, incapatanati dar si intelegatori.
Tigrul auriu(pe care il puteti procura de la un magazin cu specific) este un remediu excelent pentru a atrage prosperitate si abundenta in viata dvs. dar si pentru a obtine asccensiune pe toate planurile si reusite in tot ceea ce intreprindeti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: