Playing with fire

„PLAYING WITH FIRE”

Interpreţi: PAULA SELING & OVI

Compozitor & Textier: OVI (OVIDIU CERNAUTEANU)

„OVI” (OVIDIU CERNĂUŢEANU)

Ovidiu Cernăuţeanu s-a născut în Botoşani dar din 1995 este stabilit în Norvegia, ţară pe care, anul trecut, era cât pe ce s-o reprezinte în etapa finală a Eurovision de la Moscova. Alături de doar alţi şase competitori locali, Ovi a intrat în finala norvegiană cu melodia „Seven seconds” scrisă de Simone Larsen, o populară interpretă din Oslo. În Norvegia, a cântat la pian şi a dat sute de reprezentaţii live pentru că a căutat mereu contactul direct cu publicul.

Primul său album dance „Nanu Disco” a apărut în Groenlanda, produs de Morten Starman Stjernholm şi a avut un real succes în Danemarca. Multele experienţe dobândite în turneele internaţionale au făcut din Ovi, potrivit spuselor sale, un om sigur pe el, un om de cuvânt şi care-şi realizează proiectele cu mult optimism.
PAULA SELING

O voce de excepţie, magnifică potrivit specialiştilor, Paula Seling se poate lăuda că Dumnezeu i-a pus mâna în cap. Ochi albaştri, trup perfect, extrem de activă şi dedicată profesiei a cules de timpuriu laurii muncii şi talentului său materializaţi prin trofee grele, de invidiat: trofeul festivalului Cerbul de Aur din Braşov (2002); Cea mai bună voce feminină din România (2002); Premiul Femeia anului 2002 acordat de revista Avantaje; Trofeul festivalului Mamaia în 1997 şi multe altele.

A cântat alături de Al Bano, Anita Doth (2 Unlimited), Tony Hawks şi în deschiderea coincertelor extraordinare susţinute în România de Joan Baez Chick Coreea, Michael Bolton şi Beyonce.

Incadrarea intr-un stil nu o preocupă absolut delocc. Nu a interest-o niciodată să cânte ce „se cântă”, ca să fie în pas cu moda. „Ce stil canta Paula Seling? Cânta ce vrea ea si ce-i face placere!”

Ultimul album, „Culeg vise”, este primul album în care se împlineşte total ca muzician deoarece muzica, versurile, orchestratia, mixajele îi aparţin.

6 martie 2010
– se desfăşoară Selecţia Naţională pentru EUROVISION 2010

Finala europeană a concursului Eurovision se va desfăşura în data de 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.
Sursa:TVR

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: