Parada Litoralului 2010

Sezonul estival va fi deschis oficial de 1 Mai şi va începe cu „Parada Litoralului Românesc” care va avea loc pe traseul Mangalia-Neptun-Eforie-Constanţa-Mamaia-Năvodari, iar turiştii aflaţi pe litoral vor putea să se plimbe cu Bricul Mircea, cu autobuzele supraetajate sau cu telegondola.

„Parada Litoralului Românesc”, organizată de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), va începe la Mangalia şi se va încheia în Piaţeta Cazino din Mamaia.
La paradă vor participa dansatori şi cântăreţi din zona Dobrogea, chelneri, cameriste, bucătari, ospătari, salvamari din toate staţiunile, autobuze supraetajate, motociclete, maşini de epocă.

În plus, turiştii care aleg să îşi petreacă vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc au şansa unei croaziere pe Marea Neagră la bordul Bricului Mircea. Croaziera va începe sâmbătă, la ora 15.00, în Portul Militar Constanţa, şi se va desfăşura pe ruta Constanţa – Mamaia şi retur, durata fiind de trei ore. Au acces pe punte, în limita celor 130 de locuri disponibile, adulţii şi copiii de peste zece ani însoţiţi de adulţi. Preţul croazierei este de 150 de lei pentru adulţi, cu reducere de 20 la sută pentru copii.

Alte evenimente ce vor avea loc in aceasta perioada, mai jos in clipul frumos realizat de RomaniaEvent;
Vezi mai multe informatii pe site-ul RomaniaEvent

Sursa stire:mediafax

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: