Explorer 9

Microsoft va lansa versiunea beta a browserului Internet Explorer in 15 septembrie. IE9 va fi disponibila, insa, doar pentru utilizatorii de Windows 7 si Vista, XP nefiind suportat.

Noua versiune a browserului Internet Explorer nu poate fi folosita pe XP din cauza noilor caracteristici de acceleratie hardware care folosesc o versiune de DirectX disponibil numai pentru Windows 7 si Vista, potrivit Examiner.com.

Marea majoritate a utilizatorilor nu se vor putea bucura de IE9, statisticile aratand ca 68% din toti utilizatorii de PC-uri din lume inca folosesc vechiul sistem de operare XP.

Pentru ceilalti, Internet Explorer 9 va avea o viteza mult mai mare chiar si decat Firefox datorita unei noi platforme de JavaScript. De asemenea, browserul a fost construit pentru HTML5 si va suporta foarte bine standardele DOM, CSS3, SVG, dar si XHTML.

Inca nu se stie cand va fi lansata versiunea finala a browserului, dar multi experti sugereaza ca ar urma sa apara pe piata in primavara anului viitor. Un preview al IE9 poate fi vazut pe site-ul Microsoft.

Sursa:financiarul.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: