Let`s Do It, Romania!

Ziua de Curatenie Nationala se apropie cu pasi repezi, iar numarul vedetelor care sustin proiectul „Let`s Do It, Romania!” creste tot mai mult, pentru ca mesajul campaniei sa ajunga la cele mai variate categorii de public.

Din randul persoanelor publice, dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie 2010. Testimonialul poate fi vizualizat aici, iar Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru intreaga populatie a Romaniei. „Daca noi, societatea civila nu luam atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul sa facem ceva!”, spun membrii celebrei trupe.

Pentru aceasta filmare, echipa Let`s Do It, Romania! aduce multumiri speciale lui Freaka da Disk de la Parazitii, care sustine proiectul pe partea de productie video. Campania beneficiaza si de un spot TV, cu o varianta pentru Internet, un spot radio, dar si de virale menite sa atraga atentia asupra proiectului.

In saptamanile care vor urma, echipa „Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru cs toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Sursa:muzicabuna.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: