John Lennon Google Doodle

Dacă ar fi trăit, John Lennon ar fi împlinit sâmbătă 70 de ani. Dar tot în acest an se împlinesc 30 de ani de la asasinarea lui. Lumea întreagă îl omagiază, iar unii merg mai departe, încercând să-şi imagineze cum ar fi fost astăzi John Lennon dacă mai trăia.

Vanity Fair a publicat recent un interviu imaginar cu Lennon la 70 de ani. De la început, artistul este prezentat ca un fermier nonconformist, crescător de vaci din rasa Holstein, care are un asistent ce a pregătit două porţii răcoritoare de capuccino pentru intervievat şi reporter. Lennon este descris tot slab şi cu plete cărunte, relaxat în preajma unei tinere blonde, angajată pe post de îngrijitoare pentru animale. Artistul povesteşte despre divorţul de Yoko Ono survenit după 1980, divorţ care nu ar fi unul gen Tiger Woods, ci mai degrabă ca unul dintr-un film francez, după reconcilierea târzie cu fosta soţie. După un concert în memoria victimelor atentatelor din 2001, Lennon şi Paul McCartney s-au împăcat definitiv.

Presa britanică a ripostat la acest material publicistic, considerându-l chiar jignitor pentru memoria lui Lennon. În schimb, săptămâna trecută, Elton John, un alt celebru cântăreţ britanic, a mărturisit că e e greu să şi-l imagineze pe Lennon acum: „E greu să crezi că ar fi împlinit 70 de ani”. Elton John mai crede că un artist de talia lui Lennon ar fi savurat din plin epoca Internetului: „E greu de crezut că a pierdut computerul şi Twitter-ul. Mă întreb ce ar fi făcut cu toate astea?! Cred că le-ar fi exploatat (…) şi cred că ar fi fost încă în prim-plan!”.
Duminica trecută, Lady Gaga (24 ani) a cântat în duet cu Yoko Ono (77 ani) două melodii, la sfârşitul unui concert de trei ore susţinut în Los Angeles. Concertul a fost al trupei Plastic Ono Band, înfiinţată de Yoko în 1969.

Sursa:romanialibera.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: