Moartea, Piratul & Vrăjitoarea

Trei profesori îmbrăcaţi în „Moartea”, „Piratul” şi „Vrăjitoarea” au ajuns, astazi (vineri), în jurul orei 14.00, în faţa Ministerului Educaţiei, pentru a protesta faţă de actuala situaţie din educaţie, spunând că de la cadrele didactice au luat tot, iar acum „îi caută pe cei din minister”.
„De la profesori am luat tot, nu mai au nimic. Acum am venit pentru ei „, spune „Moartea” – liderul de sindicat al Colegiului Tehnic Carol I -, arătând spre sediul ministerului.

Purtând o coasă în mână, sindicalistul deghizat ameninţă conducerea instituţiei „că îi va lua viaţa”, adăugând că „ar vrea să-i găsească pe cei din minister”.

Protestatarii aşteaptă încă în faţa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) un semn din partea ministrului Daniel Funeriu. Ei scandează din când în când „Demisia, demisia” şi îi cer secretarului de stat Oana Badea să îi „şoptească” ministrului Educaţiei să plece pentru totdeauna din funcţia pe care o deţine.

Manifestanţii sunt grupaţi pe trotuarul din faţa ministerului, fiind supravegheaţi de către jandarmi care au montat garduri de protecţie pentru a nu perturba traficul auto din zonă.

Sursa:Mediafax

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: