Pentru ca a nins mult…

Un bijutier din Carolina de Nord trebuie să returneze o jumătate de milion de dolari cumpărătorilor, în cadrul unei promoţii inedite. El a promis că, dacă ninge suficient de Crăciun, va da banii înapoi clienţilor care au achiziţionat podoabe în perioada 26 noiembrie – 11 decembrie.

Bijutierul Alan Perry a lansat inedita promoţie chiar înaintea sărbătorilor. El a spus că va returna banii cumpărătorilor dacă în ziua de Crăciun vor cădea mai mult de 7 cm de zăpadă. Spre ghinionul lui şi norocul clienţilor, pe 25 decembrie au căzut 16 cm de omăt. Astfel că acum bijutierul trebuie să dea înapoi o jumătate de milion de dolari.

În total, sute de oameni au cumpărat bijuterii de la Alan Perry în perioada promoţiei. Printre podoabele vândute se numără şi trei inele de logodnă, destul de scumpe.

Perry nu se îngrijorează însă prea tare. El are o poliţă de asigurare care acoperă toată suma ce trebuie returnată clienţilor. Patronul se gândeşte chiar să repete figura anul viitor.

Bijutierul va da banii cumpărătorilor în luna februarie, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor. Astfel, clienţii vor avea cu ce să achiziţioneze cadouri pentru persoanele iubite.

Sursa:antena3.ro

Reclame

2 răspunsuri to “Pentru ca a nins mult…”

  1. shaman Says:

    La multi ani! Noul an sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: