România pacient stabilizat

Jeffrey Franks a glumit, miercuri, comparând România cu un mineralier care în urmă cu doi ani era răsturnat, iar în prezent ruginit, iar pentru viitor cu o şalupă ultraperformantă ca viteză, dar foarte mică, a spus preşedintele UGIR -1903, Cezar Corâci.

Corâci a spus că Jeffrey Franks a vrut să facă o glumă şi a arătat nişte poze prin care a vrut să sugereze trecutul, prezentul şi viitorul României, reprezentantul UGIR-1903 spunând că el a înţeles gluma, dar sindicatele nu.

Când şeful misiunii Fondului la Bucureşti a arătat pozele cu şalupa foarte performantă, dar foarte mică, sindicatele au apreciat că nu vor încăpea toţi românii în ea şi „nu au gustat gluma”, a spus Corâci.

Jeffrey Franks a mai făcut o glumă cu privire la România spunând că este un pacient stabilizat, dar că nu dă semne vitale, ceea ce înseamnă că nu există creştere.

„Absenţa creşterii economice este marea dezamăgire acum când ne apropiem de finalul acestui acord. La fel de adevărat este că reformele ar fi putut merge mai repede, însă chiar şi aşa au făcut ajustări foarte importante, s-au implementat politici corecte şi s-a revenit pe calea disciplinei fiscale”, a declarat Franks pentru ZF, în urmă cu o săptămână.

Sursa:zf.ro

Reclame
Publicat în diverse, Uncategorized. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: