Digital Zoo

Copiii pot vizita virtual Grădina Zoologică a Capitalei, prin imagini şi transmisiuni live, 24 de ore din 24, din cuştile a şase specii, prin intermediul unei plaforme educative care a fost relansată joi şi care oferă, de asemenea, lecţii de zoologie.
Lansată în 2009, digitalzoo.kappa.ro este o platformă educativă şi distractivă, destinată în special copiilor, cărora le aduce pe ecranele de calculator Grădina Zoologică din Bucureşti, casa a aproximativ 2.200 de exemplare din 130 de specii.

Animalele sunt prezentate în galerii foto şi video de înaltă calitate, iar şase dintre ele, declarate VIP, pot fi urmărite permanent pe site din cuştile lor, unde au fost montate camere.
Grădina Zoologică găzduieşte, la cerere, şi ore de biologie în aer liber pentru elevii de gimnaziu şi cursuri săptămânale de patologie exotică pentru studenţii la Medicină Veterinară din anul VI, predate de Anca Oprea.
Se pot organiza şi aniversări, în foişor, care poate fi închiriat gratuit la o astfel de ocazie de oricine doreşte
Sursa:mediafax
Sursa:Digital Zoo

Reclame

Un răspuns to “Digital Zoo”

  1. Iva W. Cardenas Says:

    Recensamantul a fost deschis, in mod simbolic, de cateva bufnite care au dat, pe limba lor, startul operatiunii. Trufasele pasari se numara printre locatarele importante ale Gradinii Zoologice din Londra, deoarece apartin unor specii aflate in pericol.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: